top of page

Ta vår hjälp med

Båtrekond

Behöver din båt också få uppleva en ordentlig båtrekond? Vi är experter på att genomföra rekond på båtar. När du anlitar oss kan du vara trygg med att din båt behandlas på ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt sätt. Vi lovar att göra allt i vår makt för att du ska få uppleva känslan av att lätta ankar med en skinande ren båt. 

 

Våra tjänster inom båtrekond inkluderar polering, rubbing och sealer. Vi utför arbetet där din båt finns uppställd. Våra tekniker är utbildade för att behandla din båt med omsorg och kärlek. Precis som en riktig kapten skulle göra. 

 

När vi genomför rekond använder vi den senaste tekniken och utrustningen för att återställa din båts glans och utseende. Vi erbjuder även försäljningsrekond för att öka värdet på din båt och förbättra dina chanser att sälja den till ett högre pris.

 

Genom att anlita oss på Båtsupport får du möjlighet att njuta av en glänsande och underbar båtsäsong. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, hög service och garanterar att du kommer att bli nöjd med vårt arbete.

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig med båtrekond och/eller om det är något annat du vill ha vår hjälp med? Upptäck varför så många båtägare väljer att ta vår hjälp. Kontakta oss idag för att boka båtrekond!

Pågående epoxybehandling båtsupport
Epoxygrundmålning-på-en-Flipper-760--med-Lefantprodukter.jpg
Pågående epoxybehandling båtsupport
Epoxybehandling före och efter
bottensanering-på-hösten-båtsupport.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page